Onze partners

SAVE Volunteering werd in 2006 opgericht door de in Kaapstad geboren en getogen Carla Ferreira. Veel lokale gemeenschappen, kleuterscholen en scholen zijn vanwege een gebrek aan financiering, middelen en vaardigheden niet in staat om effectieve programma's te bieden. Met de hulp van vrijwilligers werden deze tekortkomingen aangepakt en groeide SAVE langzaam uit tot een grote organisatie, die nu hulp biedt aan verschillende gemeenschappen in 7 Afrikaanse landen.


Hero Holidays is een toerisme-organisatie voor vrijwilligers opgericht door Lorraine Keenan, een trotse inwoner van Johannesburg die haar Ierse afkomst viert als voorzitter van de Irish South Africa Association in Gauteng. Lorraine gelooft oprecht dat het hier, in de 'gouden provincie' Gauteng in Zuid-Afrika is, waar vrijwilligers van Hero Holidays een echte Afrikaanse ervaring opdoen, terwijl ze tegelijkertijd het leven verbeteren voor kansarme gemeenschappen.


Curiocity is een netwerk van Afrikaanse designhostels, opgericht in 2013. Met meer dan 180 bedden verspreid over woningen in Johannesburg en Durban en met nog eens 250 bedden in Kaapstad die binnenkort geopend worden, groeit het bedrijf uit tot één van de grootste vestigingen in zijn soort op het continent. De hostels hebben echter een persoonlijk tintje en Curiocity wil elke reiziger - van wereldreiziger tot lokale bezoeker - zich thuis laten voelen en de stad als een local ervaren.


Het Skepping project in Johannesburg wordt ondersteund door de Nederlandse ambassade in Pretoria, Zuid-Afrika.


Onze sponsors

Skepping wordt op verschillende manieren gesponsord door de onderstaande partijen. Wij zijn blij met hun bijdrage!

Ambi Aerial

Ambit Aerial heeft tijdens de opnamen van de promotievideo in Johannesburg de drone shots gemaakt en gaat in de toekomst een verdere samenwerking met ons aan.


Budgetcam

Budgetcam heeft het Skepping team gesponsord met camera-apparatuur voor de opnamen van de promotievideo in Johannesburg.


Roma Film, Richard van Oosterhout, heeft een camera beschikbaar gesteld voor de opnamen van de promotievideo in Johannesburg.


Teamspullen.nl

TeamSpullen.nl sponsort het Skepping team met fleurige, oranjekleurige Fairtrade Hoodies, die we dragen op de evenementen waar wij aanwezig zijn.